Batono-obuolių apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas obuoliai
0.5 vieneto batonas
2 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų pienas
100 gramų cukrus
šiek tiek cinamonas
šiek tiek vanilinis cukrus
šiek tiek saulėgrąžos
šiek tiek džiūvėsėliai (malti)
šiek tiek aliejaus (patepimui)
šiek tiek citrinos (žievelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Batono-obuolių apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų