
Batono-obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | obuoliai |
0.5 vieneto | batonas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | aliejaus (patepimui) |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša
-
Žuvies pudingas
-
Morkos su pievagrybiais
-
Picos paplotėlis su varške
-
Žuvies užkepėlė
-
Apkepas iš žuvies
-
Olandiškas omletas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Soti pica
-
Itališka pica
-
Omletas su paprika
-
Šventinė kiaušinienė
-
Maža pica
-
Greitas omletas
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Keistas apkepas
Batono-obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Batonas,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų - Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Saulėgrąžos
- Džiūvėsėliai, malti
- Aliejus, patepimui
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...