
100 gramų | soja (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
60 gramų | aliejaus |
60 gramų | krakmolas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanus varškės apkepas
-
Keptas kiškis
-
Folijoje keptas karpis
-
Žuvies užkepėlė
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Keptos plekšnės
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Perlinių kruopų kotletai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Žuvies zrazai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kalakutiena su medumi
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Lazanija su vištiena
-
Veršienos kepsnys
Sveikuolių maltinis

- Paruošimo laikas:
-
Soja, faršas,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Aliejus,
60 gramų -
Krakmolas,
60 gramų - Kalendra
- Džiūvėsėliai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršą užplikykite karštu vandeniu, plaukite, kol išbrinks. Sudėkite pakepintus svogūnus, krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuokite apvalios formos maltinius, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite liejuje, kol gražiai aprus. Patiekite su padažu, virtomis bulvėmis ir daržovėmis.
Komentarai (4)
-
kasa
2017-01-03 08:27
Kokie esate lietuviai jeigu rašyt nesugebat be klaidų? Kam išviso rašyt receptą jei nesuprast kas parašyta? Taip ir sunervina tokie beraščiai o daministracija užsitraukia gėdą. Parašysiu būtinai kad pašalintų Jus iš šio portalo!!!!!!!!!
-
Do
2013-12-19 16:46
Kažkaip labai nesilipdė tie koktetukai, viskas suiro. Tiesa sojos faršo naudojau apie 150g. Dėjau bulvių krakmolo. Gal per mažai? Ką dariau ne taip? Ar per daug drėgmės, labiau nusunkti reikėjo sojos faršą?