
100 gramų | soja (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
60 gramų | aliejaus |
60 gramų | krakmolas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Keptas kumpis
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Žuvies kepsneliai
-
Ekspress šašlykai
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Sūrio kroketai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kepti salierai
-
Batono-obuolių apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Lašišos apkepas
-
Kibinai "Su meile"
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Velykinis paršiukas
-
Kebabai
Sveikuolių maltinis

- Paruošimo laikas:
-
Soja, faršas,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Aliejus,
60 gramų -
Krakmolas,
60 gramų - Kalendra
- Džiūvėsėliai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršą užplikykite karštu vandeniu, plaukite, kol išbrinks. Sudėkite pakepintus svogūnus, krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuokite apvalios formos maltinius, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite liejuje, kol gražiai aprus. Patiekite su padažu, virtomis bulvėmis ir daržovėmis.
Komentarai (4)
-
kasa
2017-01-03 08:27
Kokie esate lietuviai jeigu rašyt nesugebat be klaidų? Kam išviso rašyt receptą jei nesuprast kas parašyta? Taip ir sunervina tokie beraščiai o daministracija užsitraukia gėdą. Parašysiu būtinai kad pašalintų Jus iš šio portalo!!!!!!!!!
-
Do
2013-12-19 16:46
Kažkaip labai nesilipdė tie koktetukai, viskas suiro. Tiesa sojos faršo naudojau apie 150g. Dėjau bulvių krakmolo. Gal per mažai? Ką dariau ne taip? Ar per daug drėgmės, labiau nusunkti reikėjo sojos faršą?