Sūrio pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 0.5 kilogramo | mascarpone sūris |
| 400 gramų | sausainiai |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukrus |
| 100 gramų | sviestas |
| 50 gramų | migdolų drožlių |
| 40 gramų | miltai |
| 40 gramų | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Kalakutienos pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Velykų pyragas
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Pyragas "2 in 1"
-
Žuvies pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
Varškės pyragas
-
Čigonų plokštainis
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Obuolių pyragas prie ledų
Sūrio pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
0.5 kilogramo -
Sausainiai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Migdolų drožlės,
50 gramų -
Miltai,
40 gramų -
Krakmolas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
