šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
500 gramų | kiauliena (malta, gali būti jautiena) |
1 vienetas | svogūnai |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
5 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušis raudonojo vyno marinate
- Karpis, marinuotas česnake
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Egzotiškas karbonadas
- Cepelinai su mėsa
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Įdaryti pomidorai
- Vištiena su aštriu padažu
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Sicilietiška pica
- Aitri kepta šoninė
- Aromatingieji varškėčiai
- Omleto vyniotinis su rūkyta karka
- Vyniotinis Kubilas
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kepta menkė
- Keptos bulvės ir vištiena
Sūrio ir faršo vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
- Druska
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena, malta, gali būti jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Majonezas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2011-01-17 12:37
labai patiko man ir mano zmonai :super: