Grybų kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | grybai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 60 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena su jogurtu
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Bulvių kukuliai
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Vegetariški čeburėkai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
"Laukinė" cukinija
-
Bananų pracūziškų skrebučių gaminimas
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Vasaros šašlykas
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Morkų sklindžiai
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Pietų kotletukai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Pyragas su mėsa
Grybų kotletai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Reklama:
Komentarai (9)
-
RASA
2014-09-17 22:03
Kad tu grybu cia nesimato,o gal mesos ir ciut ciut grybu ;)
-
Egle
2014-09-17 14:34
nuotrauka tikrai ne grybų kotletų,o mėsiškų su grybais galbūt
-
sarunasz
2010-09-09 22:03
ar skanu ? :-) skau ?
-
(anonimas)
2009-09-13 11:29
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
