Virtinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| Tešlai: | ||
| 500 gramų | kvietiniai miltai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 1 stiklinė | vanduo | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Padažui: | ||
| 100 gramų | lašinukai | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
2.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
3.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su sojos faršu
-
Vištiena su ryžiais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Paprastoji lazanija
-
Lazanija su vištiena
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Makaronai su daržovėmis
-
Makaronai su krevetėmis
-
Sojos faršas su makaronais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Uzbekiškas plovas
-
Jautienos čili su makaronais
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Ryžių blynai
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Lazanija su baziliku
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Jūreiviški makaronai
Virtinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
500 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Lašinukai ,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
