Virtinukai
AUTORIUS:
Sidona
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų kvietiniai miltai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio)
1 stiklinė vanduo
1 vienetas kiaušiniai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio)
1 žiupsnelis druska
Padažui:
100 gramų lašinukai
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
2.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
3.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtinukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Tešlai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.

  2. Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.

  3. Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Sidona
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų