100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrus šašlykas
- Kiauliena grill
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Jautienos šašlykas
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Jautienos vyniotiniai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Faršu įdarytos paprikos
- Mėsos duona
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Grikių kotletai su mėsa
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Vyniotinis Kubilas
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Kėdainių maltinis
- Kepta aviena
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Kepta jautiena
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.