
Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Rostbifas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Kebabas ant iešmo
-
Kotletai "Du viename"
-
Musak
-
Bačkonių suktinukas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kepsniai su sūriu
-
Kotletai
-
Ėrienos šašlykas
-
Ranka
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...