
Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šašlykai gurmanams
-
Mėsos apkepas
-
Guliašas su šafranu
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos šašlykas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Virta šerniena
-
Kėdainių maltinis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kotletai lenkiškai
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Įdaryta veršiena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Veršienos pjausniai
-
Šutinta stirniena
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...