Kepta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkytis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiaulienos karis
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiauliena su imbieru
-
Garfildo lazanija
-
Neįprasti šašlykai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Aštrūs mamos kotletukai
Kepta jautiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai, rūkytis,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad būtų trapesnė, mėsa laikoma šaldytuve 4 paras. Prieš kepant įtrinama druska, prismaigstoma lašiniukų. Įdėta į indą užpilama riebalais ir kepama orkaitėje nuolat palaistant. Atvėsusi mėsa supjaustoma, sudedama į plokščią pusdubenį ir puošiama virtomis daržovėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
as
2017-08-01 17:55
na turbut reikia kepti ,kol iskeps .DDD na tikrai gerai iskepe , bet gal nori su juom ,kad susisiektu recepto neisduoda ..
-
Regina
2011-03-02 00:01
:-D "Vejas" :-D o ne receptas, nenurodta kiek laiko kepti, juk jautiena geriau nedakepusi nei neykandamai perkepusi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
