Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 litras | vanduo |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 200 gramų | jautiena |
| 0.5 vieneto | salierai (šaknis) |
| 0.5 saujos | petražolės |
| 25 gramai | sviestas |
| šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Vištiena su sultiniu
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Agurkinė
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Greitoji sriubukė
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Pupų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
Sriuba su jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Jautiena,
200 gramų -
Salierai, šaknis,
0.5 vieneto -
Petražolės,
0.5 saujos -
Sviestas,
25 gramai - Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
