Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)

Sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | vanduo |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
200 gramų | jautiena |
0.5 vieneto | salierai (šaknis) |
0.5 saujos | petražolės |
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Agurkų sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Alaus sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Charčio sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Baltoji brokolių sriuba
Sriuba su jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Jautiena,
200 gramų -
Salierai, šaknis,
0.5 vieneto -
Petražolės,
0.5 saujos -
Sviestas,
25 gramai - Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį įdėti nuluptas ir supjaustytas bulves, morkos, petražoles, salierus, česnakus.
Jautienos išpjovą supjaustyti į mažus kubelius, lengvai pakepti svieste, pridėti pipirų, lauro lapų, druskos ir įmaišyti į sriubą.
Virti ant silpnos ugnies, kol išvirs mėsa ir bulvės (maždaug 25 min.)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...