Petražolių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 | petražolės |
| 1 pundelis | pipirnė |
| 30 gramų | sviestas |
| 500 gramų | bulvių |
| 1.7 litro | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti gerai nuplautas petražoles, pipirines ir supjaustytas bulves (truputį smulkiai pjaustytų petražolių palikti išvirtai sriubai pabarstyti).
2.
Virti apie 1 val. ant mažos ugnies.
3.
Sriubą ištrinti pro sietelį į dubenį, prieš tai į jį įdėjus sviesto. Ant viršaus pabarstyti pjaustytų petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pomidorų sriuba su cukinija
Petražolių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Petražolės,
100 -
Pipirnė,
1 pundelis -
Sviestas,
30 gramų -
Bulvės,
500 gramų -
Vanduo,
1 ir 7/10 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti gerai nuplautas petražoles, pipirines ir supjaustytas bulves (truputį smulkiai pjaustytų petražolių palikti išvirtai sriubai pabarstyti).
Virti apie 1 val. ant mažos ugnies.
Sriubą ištrinti pro sietelį į dubenį, prieš tai į jį įdėjus sviesto. Ant viršaus pabarstyti pjaustytų petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
