
Nykštukų pyragaičiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | margarinas |
0.5 stiklinės | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
4 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 vienetas | citrinos (nutarkuota žievė) |
šiek tiek | zefyrai (maži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus su kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popierium. Viršų apdedu zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Mascarponės keksiukai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Plikyti pyragaičiai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Krekeriai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Aguoninės formelės
-
Velykiniai lizdeliai
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Bulvinės bandelės
-
Lazdelės su sūriu
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Skanūs zuikučiai
-
Kalėdine spurga
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Morkų keksiukai
Nykštukų pyragaičiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, nutarkuota žievė,
1 vienetas - Zefyrai, maži
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus su kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popierium. Viršų apdedu zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...