viršutiniam sluoksniui reikės:
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 75 gramai | sviestas |
| 375 gramai | kvietiniai miltai (aukščiausios klasės) |
| 350 gramų | cukrus |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Bananų keksas
-
Karamelinis pyragas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Tikrasis šimtalapis
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Apelsininis pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Lengvas pyragas
-
Greitas pyragėlis
-
Velykinis varškės traputis
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Sviestas,
75 gramai -
Kvietiniai miltai, aukščiausios klasės,
375 gramai -
Cukrus,
350 gramų -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
viršutiniam sluoksniui reikės:
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
