Kajeno pipiras
 
    
    
        Tai paprikos genties raudonasis pipiras, savo išvaizda primenantis aštrųjį čili pipirą.
Prieskoniai gaminami iš džiovintų ir į miltelius sutrintų kelių rūšių aitriosios paprikos sėklų bei mažų ankščių. Kajeno pipirai be galo aštrūs, todėl reikia vartoti labai saikingai. Jais gardinama žuvis bei sūris.
    
    
    
    Receptai su  >>

 
                             
                             
                             
                             
                             Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                        Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu