
500 gramų | jautiena |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (tirštas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
300 gramų | pomidorai |
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastieji šašlykai
-
Pietūs moliniame inde
-
Sultingas šnicelis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kibinai
-
Šašlykai su majonezu
-
Kepsniai su ananasais
-
Avienos kebabas
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Triušienos kukuliai
-
Balandėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kotletukai su sūriu
-
Virtiniai su mėsa
-
Kaukazo šašlykai
-
Kukuliai su padažu
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Avienos šašlykas
Jautienos kepsnys

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas, tirštas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti.
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Komentarai (2)
-
Kvaraba
2011-09-19 15:39
Labai geras receptas tik aš jį šiek tiek "paturbinau" :soku:
, į marinatą įpyliau balto sauso vyno.ir troškinant nedėjau pomidorų, o iš jų padariau skanų troškinį prie kepsnio.