
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Steikai
-
Kebabas ant iešmo
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kaimiškas pjausnys
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Vasaros šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šernienos kepsnys
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Netikras zuikis
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kotletukai šventiškai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...