
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kepsnys
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Ekspress šašlykai
-
Sotieji zrazai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Mėsos kepsniai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Mėsos paplotėlis
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Guliašas su šafranu
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...