
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kepta veršiena
-
Kotletai "Du viename"
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Naminės dešrelės
-
Maltinukai su sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šutinta stirniena
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Medžiotojų šašlykai
-
Mėsos pynutės
-
Kibinai
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...