
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis
-
Triušienos vyniotinis
-
Ežero šašlykas
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kepta aviena
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kepti inkstai
-
Purienos
-
Mėsos pyragas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Šašlykas majoneze
-
Virtos veršelio kojos
-
Aštrus šašlykas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Keptos kepenėlės
-
Pievagrybių apkepas
-
Naminiai kotletukai
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...