Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių apkepas
- Kiaulienos kepsneliai
- Kepta triušiena
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Balandėliai pagal Viką
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Kepta jautienos nugarinė
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kotletai su kiaušiniais
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Skanus šašlykiukas
- Čenachai
- Ugniniai šonkauliukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Kiaulienos suktinukai
- Keptas jautienos kumpis
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...