
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos muštiniai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Mėsos kukuliai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Pyragas su mėsa
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Čili jautienos gaminimas
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Paprastasis guliašas
-
Apkepta virta karka
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Sūrio kamuoliukai
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...