
Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos maltinukai
-
Karališkas kepsnys
-
Įdaryti makaronai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kibinai
-
Ranka
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Balandėliai
-
Įdaryta veršiena
-
Avienos šašlykas
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Paprasti balandėliai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Triušienos kukuliai
-
Faršu įdarytos paprikos
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...