Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | dižono garstyčios |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
| 0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Suktinukai
-
Daniškas plovas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kotletukai ant laužo
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos maltinukai
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
