Aštrus moliūgų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (švieži) |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
2.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Faršu įdarytos paprikos
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Obuolių ir morkų blynai
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Kvietinių miltų blynai
- Burokėlių kotletai
- Balandėliai
- Keptų daržovių gaminimas
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Slovakiški baklažanai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Balandėliai su soja
- Vištienos apkepas su cukinija
- Šparagai su lašiniais
- Kopūstų blyneliai
- Kopūstų maltiniai
Aštrus moliūgų troškinys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
500 gramų -
Kiauliena,
500 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Džiovintas raudonėlis, švieži
-
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai