500 gramų | moliūgai |
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (švieži) |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų maltiniai
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Midijos su špinatais
- "Laukinė" cukinija
- Cukinijos su varškės įdaru
- Kepti salierai
- Sotusis guliašas
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Daržovių iešmai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Grilyje keptos daržovės
- Įdarytas moliūgas
- Kepti patisonai
- Mėsos apkepas
- Balta mišrainė
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Įdaryta cukinija
Aštrus moliūgų troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
500 gramų -
Kiauliena,
500 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Džiovintas raudonėlis, švieži
-
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Komentarai