
Aštrus moliūgų troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis (švieži) |
1 litras | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
2.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
3.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Skaniausi kibinai
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Brokolių blyneliai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Blynai iš patisonų
-
Šparagai ant griliaus
-
Kopūstų apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Įdaryti svogūnai
-
Negaluojančios paprikos
-
Svogūnų pyragas
-
Baklažanų blynai
-
Karštos paprikų salotos
-
"Laukinė" cukinija
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
Aštrus moliūgų troškinys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai,
500 gramų -
Kiauliena,
500 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Džiovintas raudonėlis, švieži
-
Sultinys,
1 litras - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai