
Pupos su čiobreliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | pupos (išvirtos) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | laiškiniai česnakai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | paprika (malta, aitrioji) |
3 valgomieji šaukštai | čiobreliai |
šiek tiek | pienas ((kokosų)) |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir laiškinius česnakus. Pakepinkite juos įkaitintame aliejuje. Kai svogūnai pagels, suberkite pupas, įpilkite 100 ml vandens, pasūdykite ir suberkite prieskonius. Troškinkite ant mažos ugnies 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta cukinija su kariu
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blynai su moliūgais
-
Svogūnų pyragas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti agurkai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
Pupos su čiobreliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pupos, išvirtos,
400 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Laiškiniai česnakai,
50 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, malta, aitrioji,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
3 valgomieji šaukštai - Pienas, (kokosų)
-
Paprika, malta,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir laiškinius česnakus. Pakepinkite juos įkaitintame aliejuje. Kai svogūnai pagels, suberkite pupas, įpilkite 100 ml vandens, pasūdykite ir suberkite prieskonius. Troškinkite ant mažos ugnies 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...