
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | pomidorai ((vidutinio dydžio)) |
200 gramų | krevetės ( (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie) |
100 gramų | ryžiai (virti) |
100 gramų | svogūnai |
75 gramai | sviestas |
100 gramų | grietinė (arba grietinėlės ) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (krapai, laiškiniai svogūnai) |
šiek tiek | prieskoniai (ryžiams) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
2.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
3.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
4.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Burokėlių blynai su varške
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Moliūgų blynai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Ryžių pudingas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Cukinijų apkepas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Morkos su pievagrybiais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, (vidutinio dydžio),
4 vienetai -
Krevetės, (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie,
200 gramų -
Ryžiai, virti,
100 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Grietinė, arba grietinėlės ,
100 gramų - Pipirai, juodieji
-
Žalumynai, krapai, laiškiniai svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, ryžiams
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...