Krevetėmis įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | pomidorai ((vidutinio dydžio)) |
| 200 gramų | krevetės ( (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie) |
| 100 gramų | ryžiai (virti) |
| 100 gramų | svogūnai |
| 75 gramai | sviestas |
| 100 gramų | grietinė (arba grietinėlės ) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 2 valgomieji šaukštai | žalumynų (krapai, laiškiniai svogūnai) |
| šiek tiek | prieskoniai (ryžiams) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
2.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
3.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
4.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Balandėliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Burokėlių apkepas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Brokolių apkepas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Keptos paprikos
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Lietuviški čenakai
-
Moliūginiai sklindžiai
Krevetėmis įdaryti pomidorai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai, (vidutinio dydžio),
4 vienetai -
Krevetės, (virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie,
200 gramų -
Ryžiai, virti,
100 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Grietinė, arba grietinėlės ,
100 gramų - Pipirai, juodieji
-
Žalumynai, krapai, laiškiniai svogūnai,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, ryžiams
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle. Skani vakarienė - garantuota!!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
