Traškūs žiediniai kopūstai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 galva | kopūstai (žiediniai) |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| 1 žiupsnelis | paprikos milteliai (čili) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | bazilikas |
| 1 žiupsnelis | česnakas (granulės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
2.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Moliūgų apkepas
-
Morkų sklindžiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Ryžių pudingas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Feta įdarytos paprikos
-
Lietinių tortas
-
Kopūstų maltiniai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Kopūstų apkepas
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
"Laukinė" cukinija
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Midijos su špinatais
Traškūs žiediniai kopūstai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, žiediniai,
1 galva -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Paprikos milteliai, čili,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bazilikas,
1 žiupsnelis -
Česnakas, granulės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
