
Morkų maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
80 gramų | manų kruopos |
60 gramų | džiūvėsėliai |
60 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių iešmai
-
Šparagai su lašiniais
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Vegetariški balandėliai
-
Cukinijų apkepas
-
Lietuviški čenakai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Balta mišrainė
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Įdaryti svogūnai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kopūstų maltiniai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Kepti agurkai
Morkų maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...