
Morkų maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
80 gramų | manų kruopos |
60 gramų | džiūvėsėliai |
60 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Rudeninis laivelis
-
Kepti agurkai
-
Kepta cukinija su kariu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Troškinys čenachinėse
-
Moliūgų apkepas
-
Svogūnų pyragas
-
Falafeliai
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
Morkų maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...