2 vienetai | poras ((tik balta dalis)) |
600 gramų | mėsa (malta) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (10%) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | žalumynų ( (petražolės, krapai)) |
šiek tiek | druska |
150 gramų | sūris |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Kopūstų tortas
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Vištienos užkepėlė
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Džiovintų grybų kotletai
- Porų pyragas
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Blyneliai su baklažanais
- Lazanija su moliūgais
- Daržovių iešmai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Kukurūzų burbuolės
- Apkeptos daržovės
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Kaliaropės su sviestu
- Šparaginės pupelės su šonine
Įdaryti porai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras, (tik balta dalis),
2 vienetai -
Mėsa, malta,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%, 10%,
100 mililitrų -
Česnakas,
1 skiltelė - Žalumynai, (petražolės, krapai)
- Druska
-
Sūris,
150 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.
Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu
Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.