Įdaryti porai
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai poras ((tik balta dalis))
600 gramų mėsa (malta)
100 mililitrų grietinėlės, 35% (10%)
1 skiltelė česnakas
šiek tiek žalumynų ( (petražolės, krapai))
šiek tiek druska
150 gramų sūris
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.
2.
Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu
3.
Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti porai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.

  2. Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu

  3. Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų