
Įdaryti porai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | poras ((tik balta dalis)) |
600 gramų | mėsa (malta) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (10%) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | žalumynų ( (petražolės, krapai)) |
šiek tiek | druska |
150 gramų | sūris |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.
2.
Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu
3.
Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Karštos paprikų salotos
-
Brokolių apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Svogūnų pyragas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Įdarytas baklažanas
-
Vegetariški balandėliai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Įdaryta cukinija
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Apkeptos daržovės
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
Įdaryti porai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras, (tik balta dalis),
2 vienetai -
Mėsa, malta,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%, 10%,
100 mililitrų -
Česnakas,
1 skiltelė - Žalumynai, (petražolės, krapai)
- Druska
-
Sūris,
150 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.
Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu
Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...