
Šparagai ant griliaus
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 saujos | šparagai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminio kremo |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | sultys ((šviežių apelsinų)) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.
Palikite marinuotis pusė valandos.
3.
Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Špinatų apkepas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Morkų blyneliai
-
Morkų maltiniai
-
Morkų sklindžiai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilyje keptos daržovės
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Pupos su čiobreliais
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Keptos cukinijos
-
Feta įdarytos paprikos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Faršu įdaryti pomidorai
Šparagai ant griliaus
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparagai,
4 saujos -
Balzaminis kremas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, (šviežių apelsinų),
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...