Svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 6 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 lapas | tešla (šaldyta, sluoksniuota) |
| 100 gramų | sūris (tarkuotas (Jubiliejinis)) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Įdaryta cukinija
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Kopūstų maltiniai
-
Įdarytos cukinijos
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Įdarytas moliūgas
-
Kopūstienė su grybais
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Daržovių iešmai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Karštos paprikų salotos
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Kopūstų blynai
-
Ryžių kepsneliai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Balandėliai su soja
Svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Tešla, šaldyta, sluoksniuota,
1 lapas -
Sūris, tarkuotas (Jubiliejinis),
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
