
Svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 lapas | tešla (šaldyta, sluoksniuota) |
100 gramų | sūris (tarkuotas (Jubiliejinis)) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Brokolių ir kumpio užkepėlė
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kopūstų maltiniai
-
Veganiškas skanėstas
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Daržovių kugelis
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Aguročiai su grybais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Įdaryti griežčiai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Morkų blyneliai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
Svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Tešla, šaldyta, sluoksniuota,
1 lapas -
Sūris, tarkuotas (Jubiliejinis),
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas
Gaminimo eiga:
Atšildyti sluoksniuotą bemielę tešlą. pakepinti svogūnus, kol taps permatomi. Atvėsinti. Sumaišyti svogūnus su kiaušiniais, grietine ir prieskoninėmis žolelėmis (labai tinka bazilikas, raudonėlis). Atšilusią tešlą įkloti į kepimo skardą, subadyti šakute ir ant viršaus supilti svogūnų mišinį. Užbarstyti tarkuotu sūriu.
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temp. ir kepti pyragą 40-45 minutes. Mėgautis su salotomis.
Norintiems skalsesnio varianto: į svogūnų masę galite pripjaustyti kumpio, grybų, o egzotikos mėgėjai gali įmaišyti čili pipiriukų.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...