Svogūnai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama viršūnėlė ir išskobiamas vidurys. Prikimšti įdaro svogūnai sudedami į riebaluotą negilų puodą, ant jų viršaus uždedama po truputį sviesto. Kepama orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama truputį sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdarui išskobta svogūnų dalis pakepinama svieste, pridedama maltos mėsos, pienu sudrėkintų džiūvėsėlių, grietinės, druskos, pipirų ir viskas sumaišoma, įdaryti svogūnai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti iškoštu padažu, kuriame kepė, apibarstyti krapais. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.

Įdaryti svogūnai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
300 gramų | mėsa (virta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Įdaryti pomidorai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Blyneliai su baklažanais
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Salierai tešloje
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Morkos su pievagrybiais
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Keptos cukinijos
-
Moliūgai vakarienei
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Daržovių iešmai
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Nesaldūs cukinijų blynai
Įdaryti svogūnai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų - Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Sultinys
- Pienas
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama viršūnėlė ir išskobiamas vidurys. Prikimšti įdaro svogūnai sudedami į riebaluotą negilų puodą, ant jų viršaus uždedama po truputį sviesto. Kepama orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama truputį sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdarui išskobta svogūnų dalis pakepinama svieste, pridedama maltos mėsos, pienu sudrėkintų džiūvėsėlių, grietinės, druskos, pipirų ir viskas sumaišoma, įdaryti svogūnai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti iškoštu padažu, kuriame kepė, apibarstyti krapais. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...