
"Balandėlis"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gūželė | kopūstai (Pekinno) | |
šiek tiek | druska | |
400 gramų | kiauliena (malta) | |
šiek tiek | prieskoniai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
3 valgomieji šaukštai | vanduo (šaltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
2.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Šparaginės pupelės
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Bulvių patiekalas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Kopūstų blyneliai
-
Mėsos apkepas
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Brokolių blyneliai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Įdaryti griežčiai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kepti patisonai
-
Lietinių tortas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Balta mišrainė
"Balandėlis"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kopūstai, Pekinno,
1 gūželė - Druska
-
Kiauliena, malta,
400 gramų - Prieskoniai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...