"Balandėlis"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 gūželė | kopūstai (Pekinno) | |
| šiek tiek | druska | |
| 400 gramų | kiauliena (malta) | |
| šiek tiek | prieskoniai | |
| šiek tiek | pipirai | |
| Padažui: | ||
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta | |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
| 3 valgomieji šaukštai | vanduo (šaltas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
2.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Moliūgų blynai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kopūstų maltiniai
-
Lauko čili sriuba
-
Blynai su kopūstais
-
Įdaryta cukinija
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Ryžių kepsneliai
-
Kukurūzų maltiniai
-
Daržovių troškinys
-
Cukinijų blyneliai
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Skrudintos daržovės su grybais
"Balandėlis"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kopūstai, Pekinno,
1 gūželė - Druska
-
Kiauliena, malta,
400 gramų - Prieskoniai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
