
"Balandėlis"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gūželė | kopūstai (Pekinno) | |
šiek tiek | druska | |
400 gramų | kiauliena (malta) | |
šiek tiek | prieskoniai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
3 valgomieji šaukštai | vanduo (šaltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
2.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Kopūstų blyneliai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Midijos su špinatais
-
Šparagai su lašiniais
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Daržovių kugelis
-
Paprikos su įdaru
-
Japoniški baklažanai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Kukurūzų apkepas
-
Bulvių kotletai su porais
"Balandėlis"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kopūstai, Pekinno,
1 gūželė - Druska
-
Kiauliena, malta,
400 gramų - Prieskoniai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...