
"Balandėlis"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gūželė | kopūstai (Pekinno) | |
šiek tiek | druska | |
400 gramų | kiauliena (malta) | |
šiek tiek | prieskoniai | |
šiek tiek | pipirai | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta | |
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
3 valgomieji šaukštai | vanduo (šaltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
2.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Blynai iš patisonų
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Skaniausi kibinai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Pomidorai tešloje
-
Svogūnų pyragas
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Balandėliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Lietinių tortas
-
Balta mišrainė
-
Įdarytas baklažanas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
"Balandėlis"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kopūstai, Pekinno,
1 gūželė - Druska
-
Kiauliena, malta,
400 gramų - Prieskoniai
- Pipirai
-
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas,
3 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karsčiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Orkaitėje kepti 180°C temperatūroje apie pusvalandį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...