Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.

Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | baklažanai |
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių tortas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Moliūgai vakarienei
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Rudeninis laivelis
-
Kukurūzų apkepas
-
Kukurūzų maltiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Aguročiai su grybais
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Olandiškai kepti svogūnai
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai