Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | baklažanai |
| 2 vienetai | cukinija |
| 2 vienetai | paprika |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | pipirai (čili) |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Keptos gelteklės
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Sotusis guliašas
-
Suflė su žirneliais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Šparaginės pupelės
-
Keptos paprikos
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Ryžių kepsneliai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Įdaryta cukinija
-
Pupos su čiobreliais
-
Įdarytos paprikos
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Vištienos užkepėlė
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai