Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.

Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | baklažanai |
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų pyragas
-
Vegetariški balandėliai
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Cukinijų žiedeliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdarytos paprikos
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Įdaryti svogūnai
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Keptos cukinijos
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Kopūstų blynai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai