Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.

Karštos grilio salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | baklažanai |
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blynai su moliūgais
-
Kopūstienė su grybais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Šparagai su lašiniais
-
Kopūstų tortas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Brokolių apkepas
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Moliūgų blynai
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Daržovių troškinys
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Cukinijų žiedeliai
Karštos grilio salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Cukinija,
2 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės, pvz. česnakai, čiobrelis, bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažano sėklas išimti, supjaustyti jį dideliais griežiniais ir pamerkti 5 -10 min. į druskos tirpąlą. Likusias daržoves taip pat supjaustyti ir visas jas sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolėmis. Kepti specialioje grilio keptuvėje ar ant grotelių keletą minučių.
Sveika ir labai skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai