Sotusis guliašas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | mėsa (malta, (kiauliena-jautiena)) |
500 gramų | bulvių |
3 vienetai | paprika (raudona) |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.
2.
Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.
3.
Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos paprikų salotos
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Brokolių apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų apkepas
- Balandėliai su soja
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Špinatų apkepas
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Burokėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Romšteksas majonezo padaže
- "Laukinė" cukinija
- Moliūgai vakarienei
- Briuselinių kopūstų apkepas
Sotusis guliašas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Mėsa, malta, (kiauliena-jautiena),
500 gramų -
Bulvės,
500 gramų -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.
Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.
Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai