Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta mišrainė
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Įdaryta cukinija
-
Pupos su čiobreliais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Pomidorai tešloje
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Brokolių blyneliai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Morkų maltiniai
-
Kepti patisonai
-
Paprikų laiveliai
-
Karštos grilio salotos
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
