Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.

Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Įdaryta cukinija
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Įdarytos cukinijos
-
Lietinių tortas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Ryžių kepsneliai
-
Lazanija su moliūgais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Rudeninis laivelis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...