Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.

Salierai tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | rauginti agurkai (ar marinuoti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Blynai iš patisonų
-
Moliūgų apkepas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Morkų maltiniai
-
Skaniausi kibinai
-
Morkų sklindžiai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Paprikų laiveliai
-
Agurkų pjausniai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Negaluojančios paprikos
-
Kepti patisonai
-
Kopūstienė su grybais
-
Olandiškai kepti svogūnai
Salierai tešloje
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Rauginti agurkai, ar marinuoti,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
-
Majonezas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...