
Apkeptos daržovės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | knorr fix mišinys spagečiams „carbonara“ |
500 gramų | kopūstai (Briuselio) |
200 mililitrų | grietinė ( 30%) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
500 gramų | kopūstai (žiediniai) |
3 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | pomidorai |
2 vienetai | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuvalykite Briuselio kopūstus, atskirkite žiedinio kopūsto žiedus, susmulkinkite česnaką.
2.
Atskirai pasūdytame vandenyje apvirkite Briuselio ir žiedinius kopūstus.
3.
Knorr FIX turinį išmaišykite su grietine, krienais ir česnakais.
4.
Perdėkite Briuselio ir žiedinius kopūstus į karščiui atsparų indą. Užpilkite padažu. Kepkite apie 35 minutes 200°C temperatūroje.
5.
Kepimo pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais, papuoškite pomidorais ir kepkite dar 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausi kibinai
-
Slovakiški baklažanai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Įdaryti porai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Blyneliai su baklažanais
-
Daržovių troškinys
-
Kopūstų maltiniai
-
Daržovių kugelis
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
"Laukinė" cukinija
-
Japoniški baklažanai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Porų pyragas
-
Kepti agurkai
Apkeptos daržovės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX mišinys spagečiams „Carbonara“,
1 vienetas -
Kopūstai, Briuselio,
500 gramų -
Grietinė, 30%,
200 mililitrų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kopūstai, žiediniai,
500 gramų -
Krienai,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalykite Briuselio kopūstus, atskirkite žiedinio kopūsto žiedus, susmulkinkite česnaką.
Atskirai pasūdytame vandenyje apvirkite Briuselio ir žiedinius kopūstus.
Knorr FIX turinį išmaišykite su grietine, krienais ir česnakais.
Perdėkite Briuselio ir žiedinius kopūstus į karščiui atsparų indą. Užpilkite padažu. Kepkite apie 35 minutes 200°C temperatūroje.
Kepimo pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais, papuoškite pomidorais ir kepkite dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...