
Aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
240 gramų | spelta šviesūs miltai |
100 gramų | sviestas |
240 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių tortas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Elzaso tortas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Velykų pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Tortas "kriaušė"
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Tortas su varškės kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Aguoninis pyragas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
Aviečių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
240 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...