Aviečių pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 240 gramų | spelta šviesūs miltai |
| 100 gramų | sviestas |
| 240 gramų | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 200 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Velykinis pyragas
-
Graikų pyragas
-
Danutės varškės pyragas
-
Mėsos pyragas
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Aguoninis pyragas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Pascha
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Napoleonas
-
Varškės pyragas
-
Kokosinė pynutė
-
Papajaus pyragėliai
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Trupininis pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
Aviečių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
240 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
