Aviečių pyragas
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
240 gramų spelta šviesūs miltai
100 gramų sviestas
240 gramų cukrus
3 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
200 gramų aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Aviečių pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.

  2. Sviestą išmaišykite su cukrumi.
    Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

  3. Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
    Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
    Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų