| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
| 800 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Burokėlių kotletai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Įdarytos paprikos
-
Čenachai
-
Kopūstienė su grybais
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Špinatų apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Įdaryta cukinija
-
Cukinijų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Feta įdarytos paprikos
Kopūstų maltiniai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI
