
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Balandėliai su soja
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Brokolių apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Moliūgų apkepas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Vištienos užkepėlė
Kopūstų maltiniai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI