| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
| 800 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai
-
Šparagai su lašiniais
-
Vegetariški balandėliai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Rudeninis laivelis
-
Kukurūzų maltiniai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Lietuviški čenakai
-
Moliūgai vakarienei
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Daržovių kugelis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Baklažanų blynai
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Daržovių troškinys
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
Kopūstų maltiniai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI
