Kopūstų maltiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 vienetas kiaušiniai
0.5 stiklinės džiūvėsėliai
1 valgomasis šaukštas manų kruopos
800 gramų kopūstai
2 vienetai svogūnai
1 stiklinė grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų maltiniai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.

Reklama:

Komentarai (4)


  • inga 2015-10-21 23:40

    Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus


  • Irena 2011-02-05 19:27

    Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)


  • (anonimas) 2010-07-28 17:40

    :super:


  • Vincentas 2008-07-10 22:08

    TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI


Daugiau receptų