
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
800 gramų | kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
1 stiklinė | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Suflė su žirneliais
-
Skaniausi kibinai
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Falafeliai
-
Pupos su čiobreliais
-
Morkų sklindžiai
-
Vištienos užkepėlė
-
Įdaryta cukinija
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Cukinijų apkepas
-
Kepta cukinija su kariu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Varškės ir morkų apkepas
Kopūstų maltiniai

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
800 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, išverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir, vandeniui nuvarvėjus, sumalama kartu su svieste pakepintu svogūnu. Į masę suberiamos manų kruopos. Viskas 5 min, pakaitinama, atvėsinama, įplakamas kiaušinis, įdedama sviesto, druskos. Jei masė tiršta, įpilama grietinės, sumaišoma ir daromi maltiniai. Jie suvilgomi kiaušinio plakiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepami riebaluose. Maltiniai tiekiami užpilti sviestu. Prie jų duodama grietinė.
Komentarai (10)
-
inga
2015-10-21 23:40
Galima paprasčiau sutarkuoti kopusta isvirti nukošti imušti kiaušinių įdėti manų pamirkytų piene įdeti žalumynų petražolių krapų ir kepti ant aliejaus
-
Irena
2011-02-05 19:27
Patobulinus(pridėjus morkos saliero) ir sumažinus kopūsto kiekį ,išmetus grietinę skanu :-)
-
(anonimas)
2010-07-28 17:40
:super:
-
Vincentas
2008-07-10 22:08
TEISINGIAU BŪTŲ - MALTINUKAI