Avižiniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 275 mililitrai | pienas |
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | avižinių dribsnių (košė) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
2.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
3.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Grikių miltų blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Obuolių sklindžiai
-
Blyneliai su razinomis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Kaliaropių blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynų tortukas
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Blynai su obuoliais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Cukinijų blyneliai
Avižiniai blynai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
275 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai, košė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Aliona
2014-10-28 15:19
labai svelnus,minksti ir skanus blyneliai :) pirma syki dariau ir labai patiko :)
-
Deolardo
2010-10-01 21:25
Ačiū! Labai skanu :)
-
shiruba ^^
2009-10-06 18:47
kodel %-) ? xD
-
cola
2009-07-16 21:52
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
