
Avižiniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
275 mililitrai | pienas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių (košė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
2.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
3.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blynai su obuoliais
-
Žirnių blynai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Saldus užkandis
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Moliūgų blynai
-
Blynai su lašiša
-
Blyneliai su razinomis
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Grikių miltų blyneliai
Avižiniai blynai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
275 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai, košė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Aliona
2014-10-28 15:19
labai svelnus,minksti ir skanus blyneliai :) pirma syki dariau ir labai patiko :)
-
Deolardo
2010-10-01 21:25
Ačiū! Labai skanu :)
-
shiruba ^^
2009-10-06 18:47
kodel %-) ? xD
-
cola
2009-07-16 21:52
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...