
Avižiniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
275 mililitrai | pienas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių (košė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
2.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
3.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Blynai su morkomis
-
Blynai su obuoliais
-
Blyneliai su razinomis
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Žuvies spurgytės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Moliūgų blynai
-
Makaroninis su krabais
-
Slyvų blyneliai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Grikių kepsneliai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
Avižiniai blynai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
275 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai, košė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kartu košę, miltus, cinamoną ir druską.
Išplakti kiaušinį su dviem šaukšteliais pieno, tada lėtai supilti likusį pieną ir išmaišyti visus produktus.
Tešla turi būti jogurto tirštumo. Iškeptus valgyti su medumi, šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Aliona
2014-10-28 15:19
labai svelnus,minksti ir skanus blyneliai :) pirma syki dariau ir labai patiko :)
-
Deolardo
2010-10-01 21:25
Ačiū! Labai skanu :)
-
shiruba ^^
2009-10-06 18:47
kodel %-) ? xD
-
cola
2009-07-16 21:52
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...