Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.

Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
650 gramų | žiediniai kopūstai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
250 gramų | želės cukrus „multi“ |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Šparagai ant griliaus
-
Kukurūzų apkepas
-
Kukurūzų maltiniai
-
Brokolių apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Porų pyragas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
"Balandėlis"
-
Įdaryti svogūnai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Įdaryti griežčiai
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Morkų sklindžiai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai