Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 650 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
| 250 gramų | želės cukrus „multi“ |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys čenachinėse
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Skaniausi kibinai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Daržovių troškinys
-
Lietuviški čenakai
-
Slovakiški baklažanai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Įdaryti svogūnai
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Bulvių patiekalas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Agurkų pjausniai
-
Keptos cukinijos
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai