Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.

Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
650 gramų | žiediniai kopūstai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
250 gramų | želės cukrus „multi“ |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotusis guliašas
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Keptos gelteklės
-
Cukinijų blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Salierai tešloje
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Įdarytas baklažanas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Kopūstienė su grybais
-
Kukurūzų apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Negaluojančios paprikos
-
Moliūginiai sklindžiai
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai