Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.

Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
650 gramų | žiediniai kopūstai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
250 gramų | želės cukrus „multi“ |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Baklažanų blynai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Špinatų apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Bulvių apkepas
-
Morkų sklindžiai
-
Ryžių pudingas
-
Karštos paprikų salotos
-
Blynai su moliūgais
-
Moliūgai vakarienei
-
Kopūstų blyneliai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Lazanija su moliūgais
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Bulvių patiekalas
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai