Sudėti į dubenį varškę, trintas morkas, miltus, įmušti kiaušinį, įberti cukraus ir viską gerai išmaišyti. Kepti blynelius kokoso aliejuje. Šiuos blynelius mėgstu pagardinti vanilės esencija, plaktos grietinėle, tarkuota citrinos žievele. Dar pabarstau graikiniais riešutais ir papuošiu spanguolėmis.
Skanaus.

Morkų ir varškės blyneliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai | morkos |
100 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
5 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (plakta) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
1 vienetas | citrinos (tarkuota žievelė) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
1 sauja | spanguolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Žirnių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Vištienos blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Grikių blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Blynai iš ajerų
-
Pusrytiniai blyneliai
Morkų ir varškės blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakta,
5 valgomieji šaukštai -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, tarkuota žievelė,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Spanguolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėti į dubenį varškę, trintas morkas, miltus, įmušti kiaušinį, įberti cukraus ir viską gerai išmaišyti. Kepti blynelius kokoso aliejuje. Šiuos blynelius mėgstu pagardinti vanilės esencija, plaktos grietinėle, tarkuota citrinos žievele. Dar pabarstau graikiniais riešutais ir papuošiu spanguolėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...