Sudėti į dubenį varškę, trintas morkas, miltus, įmušti kiaušinį, įberti cukraus ir viską gerai išmaišyti. Kepti blynelius kokoso aliejuje. Šiuos blynelius mėgstu pagardinti vanilės esencija, plaktos grietinėle, tarkuota citrinos žievele. Dar pabarstau graikiniais riešutais ir papuošiu spanguolėmis.
Skanaus.
Morkų ir varškės blyneliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai | morkos |
100 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
5 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (plakta) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
1 vienetas | citrinos (tarkuota žievelė) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
1 sauja | spanguolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus užkandis
- Blynai su grybais
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Blyneliai su baklažanais
- Kepsneliai su kiauliena
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Cukinijų blyneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Blynai su tarkuotais obuoliais
- Blynai iš patisonų
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Vištienos blyneliai
- „Saulytė“
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Žirnių blynai
- Grikių blynai be kiaušinių
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
Morkų ir varškės blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakta,
5 valgomieji šaukštai -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, tarkuota žievelė,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Spanguolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėti į dubenį varškę, trintas morkas, miltus, įmušti kiaušinį, įberti cukraus ir viską gerai išmaišyti. Kepti blynelius kokoso aliejuje. Šiuos blynelius mėgstu pagardinti vanilės esencija, plaktos grietinėle, tarkuota citrinos žievele. Dar pabarstau graikiniais riešutais ir papuošiu spanguolėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...