
Japoniški baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 stiklinės | daši (sultinys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | mirinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos kaliaropės
-
Svogūnų pyragas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Burokėlių blynai su varške
-
Kopūstų tortas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Burokėlių apkepas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Kaliaropės su sviestu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Morkų maltiniai
-
Moliūgų apkepas
-
Kopūstų blynai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Japoniški baklažanai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Daši, sultinys,
2 stiklinės -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sojos padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Mirinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...