Japoniški baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
2 stiklinės | daši (sultinys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | mirinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti porai
- Feta įdarytos paprikos
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Aguročiai su grybais
- Kvietinių miltų blynai
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Rudeninis laivelis
- Veganiškas skanėstas
- Keptos cukinijos
- Vėdarai su cukinijomis
- Lauko čili sriuba
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Kuskusas su pievagrybiais
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Balta mišrainė
- Cukinijų blyneliai
- Pomidorai tešloje
Japoniški baklažanai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Daši, sultinys,
2 stiklinės -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sojos padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Mirinas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir supjaustykite baklažanus ir pamerkite pasūdytame vandenyje 10 min. Po to pavirkite 5 min. ir atšaldykite šaltame vandenyje. Balkažaną sudėkite atgal į puodą su karštu vandeniu (vandens turi būti minimaliai), užpilkite sakės, daši, sojos padažo mišiniu, įdėkite čili pipirą ir patroškinkite mažoje ugnyje 10-15 minučių. Patiekti su sultimis kuriose virė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...