
Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
500 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti patisonai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Svogūnų pyragas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Ryžių kepsneliai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Kukurūzų apkepas
-
Slovakiški baklažanai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Keptos cukinijos
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai