Įdarytas moliūgas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas moliūgai (nedidelis)
500 gramų mėsa (malta)
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdarytas moliūgas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų