Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
500 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietinių tortas
- Keptų daržovių gaminimas
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Bulviniai blynai su morkomis
- Aguročiai su grybais
- Cukinijų žiedeliai
- Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Romos pjausnys iš sūrio
- Keptos paprikos
- Karštos grilio salotos
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Agurkų pjausniai
- Kopūstų blynai
- Japoniški baklažanai
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Kopūstų apkepas
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Ryžių kepsneliai
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai