Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
| 500 gramų | mėsa (malta) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slovakiški baklažanai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Morkų sklindžiai
-
Įdaryti griežčiai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Paprikos su įdaru
-
Bulvių apkepas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Bulvių patiekalas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Kopūstų blyneliai
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai