
Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
500 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Negaluojančios paprikos
-
Troškinys čenachinėse
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Porų pyragas
-
Brokolių apkepas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Grilyje keptos daržovės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Šparagai ant griliaus
-
Lietinių tortas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai