Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Cukinijų blyneliai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Kopūstų maltiniai
- Keptos paprikos
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Šparaginės pupelės su šonine
- Faršu įdaryti pomidorai
- Kiaušinienė paprikoje
- Burokėlių blynai su varške
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Keptos bulvės su sūriu
- Lietuviški čenakai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Varškės ir morkų apkepas
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Įdaryti griežčiai
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...