
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių apkepas
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Svogūnų pyragas
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Moliūgų blynai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Mėsos apkepas
-
Paprikos su įdaru
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Įdaryta cukinija
-
Įdarytos kaliaropės
-
Morkų sklindžiai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...