
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Negaluojančios paprikos
-
Morkų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Daržovių troškinys
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Morkos su pievagrybiais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Kopūstų blyneliai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
"Balandėlis"
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...