Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos paprikų salotos
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Brokolių apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų apkepas
- Balandėliai su soja
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Špinatų apkepas
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Burokėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Romšteksas majonezo padaže
- "Laukinė" cukinija
- Moliūgai vakarienei
- Briuselinių kopūstų apkepas
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...