Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | gelteklės |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių apkepas
-
Svogūnų pyragas
-
Įdaryti pomidorai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Falafeliai
-
Ryžių pudingas
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Blynai su kopūstais
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Burokėlių kotletai
-
Lietinių tortas
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Aguročiai su grybais
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
