
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Cukinijų blyneliai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blynai iš patisonų
-
Lazanija su moliūgais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Įdarytas baklažanas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Lietinių tortas
-
Kopūstų blyneliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Šparagai ant griliaus
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...