
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Baklažanų blynai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Slovakiški baklažanai
-
Blynai su kopūstais
-
Daržovių kugelis
-
Keptos cukinijos
-
Įdaryta cukinija
-
Sotusis guliašas
-
Šparagai ant griliaus
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Varškės ir morkų apkepas
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...