
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotusis guliašas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Įdaryti pomidorai
-
Burokėlių apkepas
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Šparaginės pupelės
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Morkų blyneliai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Blynai su kopūstais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Morkų sklindžiai
-
Midijos su špinatais
-
Cukinijų blyneliai
-
Čenachai
-
Kepti patisonai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Kopūstų apkepas
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...