Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.

Plovas kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kiauliena (kauliukai su mėsa) |
šiek tiek | prieskoniai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinukas
-
Aviena su špinatais
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Paelja
-
Troškinta triušiena
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta laukinė antis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškintas triušis
Plovas kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kauliukai su mėsa,
6 vienetai - Prieskoniai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai - Pomidorų padažas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...