6 vienetai | kiauliena (kauliukai su mėsa) |
šiek tiek | prieskoniai |
1.5 stiklinės | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aliejaus |
skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su faršu
- Aštrus troškinys
- Kiaulienos troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Ypatingas jautienos troškinys
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Rūgštus kabesas
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta veršiena
Plovas kitaip
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kauliukai su mėsa,
6 vienetai - Prieskoniai
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai - Pomidorų padažas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į verdantį vandenį dėkite kauliukus, kai užvirs vanduo nuimkite putas, berkite Santa Marijos universalių prieskonių, kauliukus su mėsa išvirkime, kad galima būtų valgyti. Išimkite, į sultinį kur virė kauliukai supilkite ryžius ir virkite ant labai silpnos ugnies, kad tik vos kunkuliotų vanduo, kol verda ryžiai, sutarkuokim morkas, pakepinkite aliejuje, po to supjaustytus svogūnus pakepinkite kartu su morkom, nuimkite nuo kaulų mėsą, supjaustykite kaip patinka ir trumpam į keptuvę su morkom ir svogūnais užpilkite pomidorų padažo. Kai išvirs ryžiai, kepintas morkas, svogūnus, mėsą sudėkit į ryžius. Jei sultinio gavosi per daug, galite samteliu nusemti ir gausis dar vienas patiekalas, dėkit grietinės ir jums skanus sultinys :)
skanaus.