Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Čilietiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pomidorai |
| 400 gramų | svogūnai |
| 6 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | imbieras |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | gvazdikėliai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 1 stiklinė | acto |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Olandiškas padažas
-
Blynelių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Aštrus padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Padažas keptai mėsai
-
Raudonasis padažas
-
Guacamole
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Sojų paštetas
-
Padažas bulvėms
-
Kari padažas
-
Česnakinis padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Jogurto padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Užtepėlė
-
Pievagrybių padažas
Čilietiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
sriubomanas
2010-03-16 14:46
nu gal ir nieko tik kad dauk visko reikia :-o
-
Andrius
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
