Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.

Čilietiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
6 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Užtepėlė
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Jogurto padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Grybų padažas
-
Mango padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Tikra Guacamole
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Olandiškas padažas
-
Krienų užpilas
Čilietiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
sriubomanas
2010-03-16 14:46
nu gal ir nieko tik kad dauk visko reikia :-o
-
Andrius
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...