Persikų čapnis
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai persikai
2 vienetai svogūnai
50 mililitrų cukraus sirupas (silpnas)
50 mililitrų vyno actas (baltasis)
0.5 arbatinio šaukštelio akmens druskos
0.5 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
2.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
4.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Persikų čapnis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.

  2. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.

  3. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.

  4. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

    Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų