
Persikų čapnis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | persikai |
2 vienetai | svogūnai |
50 mililitrų | cukraus sirupas (silpnas) |
50 mililitrų | vyno actas (baltasis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | akmens druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
2.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
4.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Olandiškas grietinėlės kremas
-
Grybų padažas
-
Konservuota adžika
-
Voveraičių padažas
-
Čiobrelių ir spanguolių padažas
-
Picos padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Krapų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Raudonas grietinės padažas
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Triušio kepenėlių paštetas
-
Viskio karamelė
-
Moliūgų kečupas
Persikų čapnis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Persikai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukraus sirupas, silpnas,
50 mililitrų -
Vyno actas, baltasis,
50 mililitrų -
Akmens druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitriosios paprikos dribsniai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...