Persikų čapnis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 vienetai | persikai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 50 mililitrų | cukraus sirupas (silpnas) |
| 50 mililitrų | vyno actas (baltasis) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | akmens druskos |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
2.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
4.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Česnakinis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Rūkytos žuvies kremas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Marinatas vištienai
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Brokolių padažas
-
Grietinės padažas
-
Kavos kremas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Aviečių padažas desertams
-
Grybų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Česnakinis pesto padažas
-
Kremas su uogomis
-
Sojų padažo dažinys
-
Jogurto padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
Persikų čapnis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Persikai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Cukraus sirupas, silpnas,
50 mililitrų -
Vyno actas, baltasis,
50 mililitrų -
Akmens druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aitriosios paprikos dribsniai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
