
Varškės kremas su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis tiramisu
-
Citrininis desertas
-
Desertinė avižinė košė
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Naminė karamelė
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Nekeptas varškės tortas
-
Desertas "Vojei"
-
Ananasų kukuliukai
-
Tortas "Mozaika"
-
Aistės jogurto pyragas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Bananai šokolade
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Naminiai ledai
-
Šokoladiniai bananai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
Varškės kremas su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...