
Varškės kremas su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margas varškės desertas
-
Plakti ledai
-
Sūrio desertas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Pudingas
-
Karštos bulvių salotos
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Viskio karamelė
-
Kalėdiniai grybukai
-
Ledai su migdolais
-
Ledai su braškėmis
-
Braškių pienas
-
Dribsnių kokteilis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Šokoladiniai ledai
-
Vaisinis desertas
Varškės kremas su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...