Varškės kremas su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | varškė |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Žiemos skanumynas
-
Varškės desertas su persikais
-
Desertinė avižinė košė
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Želė desertas su uogiene
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Ledų desertas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Tiramisu gaminimas
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Uogų desertas
-
Mėtinis agurkų šerbetas
Varškės kremas su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
