
Varškės kremas su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinis desertas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Kuskuso desertas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Braškinis tiramisu
-
Pieniniai ledai
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Arvydo ananasų desertas
-
Saldus užkandis
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininis kukis
Varškės kremas su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė pertrinama per sietelį, sudedami tryniai, cukrus ir gerai išplakama. Supilamos citrinos sultys, išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Kai masė pradės stingti, sumaišoma su stangriai išplaktais kiaušinių baltymais. Užšaldoma mažuose indeliuose arba įdėjus į apvirtų obuolių bei kriaušių puseles. Tam tikslui vaisiai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklides, išskaptuojamos viduje duobutės. Apverdama sirupe. Pridėjus įdaro, užberiama kapotais paspragintais riešutais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...