Į dubenėlį sudėti grietinėlę, mascarpone sūrį, kiaušinio trynį, cukrų ir likerį. Išplakti iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti.
Į grietinėlę įmaišyti šokoladą. Ant silpnos ugnies kaitinti apie 4 minutes, visą laiką maišant.
Po to supilstyti į indelius ir palikti šaldytuve, kad sutvirtėtų. :)
Šokoladinis mascarpone kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | likeris (arba brendis) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo) |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | juodojo šokolado |
250 gramų | mascarpone sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškio paštetas
- Amerikietiškas kavos kremas
- Sojų paštetas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Citrinų kremas
- Naminis šokoladinis kremas
- Viskio karamelė
- Triušio kepenėlių paštetas
- Rūkytos žuvies kremas
- Riešutų padažas
- Aguonų kremas
- Bananinis kremas
- Tomo sumuštiniai
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Kežas
- Užtepėlė su ridikėliais
- Varškės kremas su apelsinais
- Pikantiškas sūris
- Varškės kremas su vaisiais
Šokoladinis mascarpone kremas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, arba brendis,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo,
250 mililitrų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį sudėti grietinėlę, mascarpone sūrį, kiaušinio trynį, cukrų ir likerį. Išplakti iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti.
Į grietinėlę įmaišyti šokoladą. Ant silpnos ugnies kaitinti apie 4 minutes, visą laiką maišant.
Po to supilstyti į indelius ir palikti šaldytuve, kad sutvirtėtų. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...