Vištos kepenėlių paštetas
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
900 gramų vištų kepenėlės
2 vienetai morkos
80 mililitrų svogūnai
0.5 stiklinės obelių aliejus
šiek tiek kokosų pienas
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 saujelė petražolės (susmulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištos kepenėlių paštetas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų