Lenkiškai troškintos kepenėlės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
400 gramų jaučio kepenys
0.5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgštis
1 arbatinis šaukštelis cukrus
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
400 mililitrų sultinys (mėsos)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
2 valgomieji šaukštai grietinė
0.5 vieneto obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.

Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lenkiškai troškintos kepenėlės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.

Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų