Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.
Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.

Lenkiškai troškintos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
400 gramų | jaučio kepenys |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinos rūgštis |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
400 mililitrų | sultinys (mėsos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 vieneto | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugarinė ant grotelių
-
Veršienos kepsnys
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Grill dešrelės
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiaulienos šašlykas
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Sultingi šašlykai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kotletai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Triušienos pjausniai
-
Kalakutienos maltiniai
Lenkiškai troškintos kepenėlės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Jaučio kepenys,
400 gramų -
Citrinos rūgštis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
400 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.
Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...