Paniruotas ožkos pieno sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | sūris (ožkos pieno) |
30 gramų | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | džiūvėsėliai |
400 gramų | bonduelle california mix |
15 gramų | sviestas |
100 gramų | burokėliai |
1 gramas | rozmarinas |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
200 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Indiškai kepta kiauliena
- Virtos bulvės su sviestu
- Skrudintos daržovės su grybais
- Lietiniai blynai su vištiena
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Keptos plekšnės
- Sluoksniuotas apkepas
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Vištiena su skrebučiais
- Įdaryta obuoliais antis
- Žuvies kotletai su grybais
- Omletas su šernienos paštetu
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Kepta višta su grikiais
- Įdaryti pievagrybiai
- Kepta menkė majonezo padaže
Paniruotas ožkos pieno sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, ožkos pieno,
400 gramų -
Krakmolas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
300 gramų -
Bonduelle California mix,
400 gramų -
Sviestas,
15 gramų -
Burokėliai,
100 gramų -
Rozmarinas,
1 gramas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Aliejus,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...