Paniruotas ožkos pieno sūris
AUTORIUS:
Bonduelle,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų sūris (ožkos pieno)
30 gramų krakmolas
2 vienetai kiaušiniai
300 gramų džiūvėsėliai
400 gramų bonduelle california mix
15 gramų sviestas
100 gramų burokėliai
1 gramas rozmarinas
1 vienetas citrinos
šiek tiek druska
200 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.

Populiariausi receptai šią savaitę

Paniruotas ožkos pieno sūris

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.

Receptą atsiuntė Bonduelle
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų