Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.

Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena | |
60 gramų | taukai (kiaulių) | |
30 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
20 gramų | džiūvėsėliai | |
Įdarui: | ||
150 gramų | kiauliena (malta) | |
4 vienetai | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kelmas
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Neįprasti šašlykai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Lengvas Zuikis
-
Karališkieji kotletai
-
Virdžinijos kumpis
-
Kiaulienos kotletai
-
Įdaryti burokėliai
-
Jautienos kotletai
-
Jautienos šašlykas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Keptas kiaulienos kumpis
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...