Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.

Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena | |
60 gramų | taukai (kiaulių) | |
30 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
20 gramų | džiūvėsėliai | |
Įdarui: | ||
150 gramų | kiauliena (malta) | |
4 vienetai | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai gurmanams
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Mėsos kepsniai
-
Sultingi šašlykai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Pievagrybių apkepas
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys Verseka
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiškio kepsnys
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Šašlykai iškylai
-
Veršienos kotletukai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...