Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena | |
60 gramų | taukai (kiaulių) | |
30 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
20 gramų | džiūvėsėliai | |
Įdarui: | ||
150 gramų | kiauliena (malta) | |
4 vienetai | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Stirnienos kumpis
- Šutinta kiškiena
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Kiaulienos muštinis
- Kotletukai šventiškai
- Keptas paršelis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Balandėliai pagal Viką
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Pietūs moliniame inde
- Šašlykiukai storuliukams
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Pietų kotletukai
- Su svarainiais troškinta veršiena
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Koldūnai su mėsa
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Prancūziškas triušis
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...