Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.

Medžiotojų kepsniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena | |
60 gramų | taukai (kiaulių) | |
30 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
20 gramų | džiūvėsėliai | |
Įdarui: | ||
150 gramų | kiauliena (malta) | |
4 vienetai | svogūnai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos šašlykai
-
Karališkas kepsnys
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Triušienos pjausniai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šašlykai
-
Steikas
-
Kukuliukai švediškai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Jautienos maltinukai
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
Medžiotojų kepsniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
60 gramų -
Sviestas,
30 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
20 gramų
-
Kiauliena, malta,
150 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kepsnių
Gaminimo eiga:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...