Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.

Kepsniai su ananasais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kiauliena (file) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti, žiedai) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Iškylos dešrelės
-
Kepta šoninė
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Karbonadai iš faršo
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos kukuliukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
Kepsniai su ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, file,
500 gramų -
Ananasai, konservuoti, žiedai,
1 skardinė - Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmušti filė gabaliukus, pabarstyti druska. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3 - 4 val. šaldytuve.
Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus. Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus. Galima užpilti mėgstamu padažu.
Patiekite su bulvytėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...