
Blynai su lęšiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | lęšiai (virti) |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
0.5 stiklinės | sezamas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos (tarkuotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
2.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
3.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kukurūzais
-
Žemaičių blynai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Moliūgų blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Blynai su sojos faršu
-
Žuvies blynukai
-
Blynai iš patisonų
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Spelta blyneliai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Žuvies spurgytės
-
Kopūstų blyneliai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Vištienos blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
Blynai su lęšiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvies filė,
250 gramų -
Lęšiai, virti,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sezamas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos, tarkuotos,
1 vienetas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...