Blynai su lęšiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | žuvies filė |
| 1 stiklinė | lęšiai (virti) |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 0.5 stiklinės | sezamas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | morkos (tarkuotos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
2.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
3.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Kepenų blyneliai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Amerikietiški blynukai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Tuno blyneliai
-
Grikių blyneliai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Obuolių sklindžiai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
Blynai su lęšiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvies filė,
250 gramų -
Lęšiai, virti,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sezamas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos, tarkuotos,
1 vienetas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
