
250 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Bananų blynai
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai su įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Pasninko blyneliai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Ruginiai blynai
-
Blyneliai
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu

- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!