| 250 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Alaus lietiniai
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su padažu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Pasninko blyneliai
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
