Šokoladiniai blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 230 gramų | kvietiniai miltai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 50 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 300 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | šokoladas (juodas) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Baklažanų blynai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Krevečių blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Blynai su lašiša
-
Blynai su grybais
-
Grikių miltų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Blynų tortukas
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Grikių blynai
-
Avižiniai blynai
-
Ryžių blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
Šokoladiniai blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
