Šokoladiniai blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 230 gramų | kvietiniai miltai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 50 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 300 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 gramų | šokoladas (juodas) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių blynai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sorų blynai
-
Obuolių sklindžiai
-
Vištienos blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Kvietinių miltų blynai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blynai iš ajerų
Šokoladiniai blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
