
Šokoladiniai blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
230 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
50 gramų | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blyneliai su razinomis
-
Blyneliai su baklažanais
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Amerikietiški blyneliai
-
Manų košės blynai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blyneliai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Grikių blynai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Blynai su grūdėta varške
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Baklažanų blynai
-
Šokoladiniai blynai
Šokoladiniai blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...