230 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
50 gramų | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtinukai su sūriu
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Baklažanų blynai
- Blynai su morkomis
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Kopūstų blynai
- Kopūstų maltiniai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Blynai
- Blynai su sojos faršu
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Purūs SPELTOS blyneliai
- Blyneliai
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Kvietinių miltų blynai
- Ryžių ir pupelių blynai
- Blynai su grybais
- Blynai su kepenų įdaru
- Grikių blynai be kiaušinių
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
Šokoladiniai blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.