
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
175 gramai | sviestas | |
300 gramų | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | cukrus | |
50 | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas | |
100 gramų | migdolai (skaldyti (aš naudojau žemės riešutus)) | |
Įdarui: | ||
1.5 kilogramo | obuoliai | |
Glajui: | ||
100 gramų | cukraus pudra | |
0.5 vieneto | citrinų sultys ((gautos iš pusės citrinos)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš sviesto, miltų, cukraus ir trynio išminkyti tešlą bei padaryti rutulį. Jį suvynioti į plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais.Į keptuvę dėti sviestą,cukrų,riešutus ir razinas,viską pakepinti ir supilti ant obuolių,išmaišyti. Suberti cinamoną.
3.
Tešlą padalinti į 2 nelygias dalis,didžiają dalį iškočioti ir ja iškloti kepimo formos dugną ir kraštus,supilti obuolius.Iškočioti likusią tešlą ir ja uždengti pyrago viršų.
4.
Kepti 175°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Morkų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Morkų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Lilės tortas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Mielinis kringelis
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Kepta eglutė
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Drezdeno tortas
-
Danutės varškės pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Moliūginis varškės pyragas
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
175 gramai -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų -
Razinos,
50 -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Migdolai, skaldyti (aš naudojau žemės riešutus),
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Obuoliai,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
100 gramų -
Citrinų sultys, (gautos iš pusės citrinos),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sviesto, miltų, cukraus ir trynio išminkyti tešlą bei padaryti rutulį. Jį suvynioti į plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą.
Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais.Į keptuvę dėti sviestą,cukrų,riešutus ir razinas,viską pakepinti ir supilti ant obuolių,išmaišyti. Suberti cinamoną.
Tešlą padalinti į 2 nelygias dalis,didžiają dalį iškočioti ir ja iškloti kepimo formos dugną ir kraštus,supilti obuolius.Iškočioti likusią tešlą ir ja uždengti pyrago viršų.
Kepti 175°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...